Välkomna på workshopen “Medlemmen i fokus” lördagen den 18.2!

 

Vad är det som lockar just dig att delta i evenemang OA ordnar? Vad känns kanske mindre intressant? Är det något i föreningens verksamhet du saknar eller skulle vilja ändra på? Nu har du som medlem en ypperlig chans att komma med och diskutera OAs verksamhet sett från medlemmarnas perspektiv!

 

Ostrobothnia Australis bjuder in sina medlemmar till en workshop med temat “Medlemmen i fokus”. Workshopen kommer att gå av stapeln lördagen den 18.2 på SFV möteslokal på Handelsesplanaden 23 B i Vasa, kl. 10-16.

 

Till föreningens mål hör att främja naturvetenskaplig forskning, men också att väcka intresse för natur och naturvård. För att OA på bästa sätt skulle kunna erbjuda medlemmarna intressanta exkursioner och annat program, behövs även medlemmarnas röster bli hörda redan i planeringsskedet. Vi kommer därför att diskutera kring vad föreningen kan göra för att engagera både gamla och nya medlemmar i verksamheten, och fundera hur vi skall ordna intressanta upplevelser för medlemmarna även i framtiden.

 

Workshopen börjar kl 10, och så håller vi på till senast kl 16.  Kl. 12.00-13.00 tar vi en lunchpaus (lunch på egen bekostnad). OA bjuder på tilltugg under dagens gång.

 

Anmäl dig till ordförande Victoria Nylund senast 16.2, genom att skicka mail (vicha1982@gmail.com) eller SMS (045-8681008). Meddela namn, e-postadress/telefonnummer samt eventuella dieter vid anmälningen. Begränsat antal platser!

 

Hjärtligt välkomna!