Julfest vid Molnträsket i Vasa - inhiberad

Ordnas ev. senare


Bild: Linnea Dahlvik

 

Uppdatering 9.12: Vi måste tyvärr meddela att julfesten 9.12 inhiberas pg.a. nya coronarekommendationer i Vasa sjukvårdsdistrikt. Meddelande har också skickats till de som anmält sig. Trots att detta är ett tråkigt beslut, kommer deltagarnas säkerhet i första hand. Vi kommer dock att se på möjligheter att ordna "julfest" senare istället, så håll utkik här på oa.fi och Facebook för mer info!

 


 

Årets julfest hålls utomhus men under grillplatsens tak vid Molnträskets naturstig i Vasa. Samling sker kl. 18 vid naturstigens parkering, Kapellbacksvägen 209, därifrån vi vandrar tillsammans (ca 1 km, 15 min) till grillplatsen.

OA bjuder på glögg och julstjärnor. Det finns också möjlighet att grilla egen medhavd korv och ta med egen matsäck.

Utrusta dig med varma och väderanpassade kläder och skor samt ficklampa och lyktor (för vandringen). Grillplatsen är rymlig men kom också ihåg att hålla säkerhetsavstånd, använda handsprit och vid behov även munskydd för allas säkerhet. Stanna hemma om du är sjuk eller har symptom. Väder- och coronareservation.
 
På grund av rådande omständigheter är det obligatorisk deltagaranmälan senast fre 4.12 till nette.back(at)gmail.com eller 040 7497621 (gärna textmeddelande).

OBS! Uppdatering 2.12: Max. deltagarantal är 20 personer. (uppdaterade coronarekommendationer)


Hjärtligt välkomna!