Julfest vid Molnträsket i Vasa - inhiberad

Ons 8.12, samling kl 18


Bild: Linnea Dahlvik

 

Julfesten 8.12 är avbokad pga av väldigt kallt väder samt litet deltagarantal. Istället kommer vi att ordna en ny grillkväll på nästa års sida, ev. i kombination med annat program. Mer information om det kommer senare.

 

Årets julfest hålls utomhus men under grillplatsens tak vid Molnträskets naturstig i Vasa. Samling sker kl. 18 vid naturstigens parkering, Kapellbacksvägen 209, därifrån vi vandrar tillsammans (ca 1 km, 15 min) till grillplatsen.

OA bjuder på glögg och julstjärnor. Det finns också möjlighet att grilla egen medhavd korv och ta med egen matsäck.

Utrusta dig med varma och väderanpassade kläder och skor samt ficklampa och lyktor (för vandringen). Grillplatsen är rymlig men kom också ihåg att hålla säkerhetsavstånd, använda handsprit och vid behov även munskydd för allas säkerhet. Stanna hemma om du är sjuk eller har symptom. Väder- och coronareservation.
 
På grund av rådande omständigheter är det obligatorisk deltagaranmälan senast sö 5.12 till nette.back(at)gmail.com eller 040 7497621 (gärna textmeddelande). Om det finns behov till samåkning från Vasa centrum, meddela även det i samband med anmälningen.


Hjärtligt välkomna!